- Vergaderen met overnachting op de Veluwe -

Vergadering met overnachting boeken

Vergaderen en overnachten op één locatie is een ideale oplossing om productiever te zijn en tijd te besparen. Het is namelijk prettig om na een intensieve dag vergaderen niet nog eens te moeten reizen. Daarom bieden wij een vergaderlocatie met de mogelijkheid om te overnachten. Hierdoor kun je de volgende dag weer fris en fruitig beginnen. 

Vergaderen met overnachting

gezellige vergaderlocatie met overnachting

- Kleinschalige vergaderlocatie -

VERGADEREN OP DE VELUWE

Onze kleinschalige vergaderlocatie, midden op de Veluwe, heeft een persoonlijke sfeer en is daarom erg geschikt voor kleine groepen. Op deze locatie kun je in alle rust vergaderen en overnachten. Guesthouse Lazey biedt een sfeervolle, kleinschalige vergaderlocatie voor maximaal 30 personen en overnachtingsmogelijkheden voor maximaal 20 personen. Onze locatie is ingericht om aan alle vergaderbehoeften te voldoen en biedt een intieme en inspirerende zakelijke bijeenkomst.

De vergaderlocatie Guesthouse Lazey is omringd door bos, maar toch centraal gelegen op de Veluwe nabij uitvalswegen.

De vergaderlocatie heeft 9 luxe gezellige slaapkamers, met elk een eigen badkamer. 

Bij elke kamer is een eigen terras met zitje aanwezig. Tevens beschikt elke kamer over een eigen TV en Wifi.

Alle slaapkamers zijn sfeervol, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Na een drukke vergaderdag kun je hier heerlijk ontspannen.

Luxe kamers met eigen badkamer

Daarnaast zijn er diverse vergaderarrangementen inclusief overnachting(en), ontbijt, lunch en diner mogelijk. Op het loungeterras met meerdere zitjes en een overkapping kun je zomers heerlijk buiten vergaderen, lunchen en dineren. 

Kortom, Guesthouse Lazey is de ideale locatie voor een vergadering waarbij je ook kunt overnachten.

Gezellige binnen- & buitenruimte